ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μία περιθωριακή εφημερίδα, γνωστή για τις σχέσεις της με πολιτικά «πτώματα», εκμεταλλευόμενη τα πατριωτικά  και θρησκευτικά αισθήματα των Ελλήνων με σκοπό το κέρδος, επιχειρεί τη σπίλωση του κόμματός μας και την αμαύρωση του εθνικού μας έργου, προσπαθώντας να συνδέσει το κόμμα μας με το κόμμα του Ντενκτάς και το σκοπιανό VMRO!

Είμαστε η μόνη ελληνική φωνή στο Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Με περιθωριακές εφημερίδες και πολιτικά «πτώματα» δεν ασχολούμαστε, διότι φοβόμαστε την πολιτική σηψαιμία! Αναδύει μυρωδιά… «πτωμαΐνης», βόθρου, ψεύδους, γι’ αυτό και τους αφήνουμε στη χωματερή της «δημοσιογραφίας» τους.

Επισυνάπτουμε την επίσημη ανακοίνωση του ECR που αποδεικνύει ότι το δημοσίευμα είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και δυσφημιστικό και δίνουμε ραντεβού στα Δικαστήρια! H φαιδρότητα δε του δημοσιεύματος καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι τόσο το ψευδοκράτος των Κατεχομένων της Κύπρου όσο και το κράτος των Σκοπίων δε είναι καν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Υ.γ.: Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε! Δε θα σας επιτρέψουμε όμως να αμαυρώσετε την ελληνοπρέπεια και τους αγώνες που κάνει η Ελληνική Λύση για την Ελλάδα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επισυνάπτεται και η ανακοίνωση του ECR

 

ECR

An ECR Group Spokesman said:

“Greek Solution are members of the ECR Group, not the ECR Party (formerly known as ACRE) which is a separate and distinct entity. The ECR Group only contains members from EU Member States, none from outside, and proudly defend  their right to pursue their our own agenda and position on issues such as this.”

1st October 2019

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Αποζημιώσεις ελαιοπαραγωγών και παραγωγών αμυγδάλου λόγω ακαρπίας”
Επόμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ “ΠΟΛΕΜΑ” ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ