Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΦΩΝΙΑ” ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΦΩΝΙΑ” ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΛΙΒΥΗΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΦΩΝΙΑ” ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΛΙΒΥΗΣ

Οι συμφωνίες τις οποίες υπέγραψε η Πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι με τον επικεφαλής της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπέιμπα, είναι άκυρες και στρέφονται κατά των ελληνικών συμφερόντων.

Η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά ακόμα και σήμερα το υπουργείο εξωτερικών και ο «λαλίστατος» κ. Νίκος Δένδιας δεν έχει καταδικάσει τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί ότι η ανοχή της ΝΔ στις συμφωνίες που υπογράφει η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης (η οποία υπέγραψε και την παράνομη συμφωνία με την Τουρκία), είναι εθνικό έγκλημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ” ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ