ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Η αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών στην εφορία κατά 1,7 δις μέσα σε ένα μόλις μήνα (Φεβρουάριο), ειδικά όταν το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών των μικρομεσαίων ανήλθε στα 900 εκ. Ευρώ, αποδεικνύει ότι η κυβερνητική πολιτική καταστρέφει την πραγματική οικονομία.

Η «ληστεία» των Ελλήνων μέσω της ιλιγγιώδους αύξησης του ενεργειακού κόστους και των συνεχών ανατιμήσεων έχει άμεση επίπτωση στα έσοδα του κράτους. Η ΝΔ με τις εγκληματικές της επιλογές επέτρεψε την ασύστολη κερδοσκοπία εις βάρος νοικοκυριών και επιχειρήσεων, που συμπαρασύρει την εθνική οικονομία.

Οι «πομφόλυγες» περί αύξησης των καταθέσεων ήταν άλλη μια επικοινωνιακή απάτη μίας κυβέρνησης που οδηγεί την Ελλάδα στον όλεθρο. Όλα αυτά παρά τον πρωτοφανή για την μεταπολίτευση δανεισμό, που υποθήκευσε τις επόμενες γενιές, χωρίς αντίκρισμα.

Οι υπαίτιοι της καταστροφής του παρόντος και του μέλλοντος των Ελλήνων, έχουν ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Καθεστώς κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών και όχι έκτακτων από το προσωπικό καθαριότητας (συμβασιούχους “Covid”) του Δήμου Πεντέλης
Επόμενο άρθροΘέμα: Ανακριβής η Κυβέρνηση στα στοιχεία αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία