ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8 & 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8 & 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Περιοδεία στην Κρήτη, στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα αφιχθεί στην πόλη των Χανίων, όπου στις 11:00 πμ, μαζί με στελέχη του κόμματος, θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά και το λιμάνι, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Το μεσημέρι στις 13:30 μμ ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (στα νέα γραφεία του κόμματος, Κωνσταντινουπόλεως 10, Χανιά), ενώ στις 20:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Ελληνικής Λύσης.

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μεταβεί στην πόλη του Ηρακλείου, όπου στις 11:00 πμ θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με κατοίκους του Ηρακλείου για τα προβλήματα της περιοχής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 13:30 μμ, ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο HOTEL CASTELLO (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 62 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 28210251212)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ECR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ