ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ECR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ECR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης συντάσσεται με την πρωτοβουλία του ECR και συνυπογράφει ψήφισμα για την υπεράσπιση της Ουγγρικής Κυβέρνησης που πρόσφατα πέρασε νόμο για τη προστασία των παιδιών από την γκέι προπαγάνδα στη χώρα, που εντείνεται μέσα από τα τηλεοπτικά μέσα και τις ΜΚΟ, την ώρα που, δυστυχώς, η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών και των Ευρωπαίων ηγετών προσπαθούν να απομονώσουν την Ουγγαρία, γι’ αυτή της την επιλογή.

Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) κατέθεσε εναλλακτική πρόταση ψηφίσματος. Βασικό σημείο της πρότασης είναι ότι η Ένωση πρέπει να σέβεται την Εθνική Ταυτότητα των Κρατών Μελών και επομένως αναγνωρίζει ότι είναι δικαίωμα τους να αποφασίζουν για ζητήματα, όπως η εκπαίδευση και η προστασία των παιδιών και το οικογενειακό δίκαιο, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, η εθνική ταυτότητα και οι πολιτιστικές τους παραδόσεις.

Ο Εμμανουήλ Φράγκος συμμετέχοντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα λάβει μέρος στις σχετικές εργασίες, με σκοπό να αντικρούσει τις επιθέσεις απέναντι στην πατριωτική Ουγγρική Κυβέρνηση που προτάσσει το συμφέρον των παιδιών και να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε όλη την ΕΕ. Η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8 & 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων 07/07/2021