ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Παιδείας & Θρησκευμάτων κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την «Πολιτογράφηση Τούρκου υμνητή του ψευδοκράτους της Κύπρου ως “Έλληνα”, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Εσωτερικών.

Η βιασύνη της κυβέρνησης να πολιτογραφήσει ως Έλληνα έναν τούρκο πολίτη υμνητή του ψευδοκράτους της Κύπρου με γεμάτο ποινικό «προφίλ» και με την Ιντερπόλ να έχει βγάλει ένταλμα εις βάρος του είναι τουλάχιστον ύποπτη. Η εμπλοκή της Προέδρου της Δημοκρατίας στην όλη υπόθεση περιπλέκει τα πράγματα, αφού η δήθεν μεγάλη δωρεά που επικαλέστηκε η Πρόεδρος δεν δηλώθηκε στην «Διαύγεια», ως όφειλε, άρα, είναι ως μη γενόμενη.

Η Ελληνική Λύση κατέθεσε Ερώτηση στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, ως προς το ποια ξένα συμφέροντα εξυπηρέτησε με αυτή την απαράδεκτη πρωτοβουλία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την ερώτηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 15/07/2022
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΦΑΠΑΞ & ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ