ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση απέδειξε πως δεν διαθέτει σχέδιο.

Η υπουργός παιδείας ανακοινώνει ότι θα ανοίξουν τα λύκεια, απαγορεύει όμως την λειτουργιά των φροντιστηρίων παρότι οι τάξεις τους είναι ολιγομελείς και τα μέτρα προστασίας μπορούν να τηρηθούν ευκολότερα.

Παρά την διενέργεια των self test στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, το μάθημα θα γίνεται πάλι με την χρήση μάσκας! Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν σε τηλεοπτικές εκπομπές ψυχαγωγίας οι καλεσμένοι να μπορούν να κινούνται ελεύθερα και χωρίς μάσκα, ενώ στα σχολεία παρά το ότι διενεργείται το τεστ να επιβάλλεται η χρήση μάσκας.

Τέλος, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στην υποχρεωτικότητα του τεστ, όπως και κάθε ιατρικής πράξης (όπως απορρέει από το Σύνταγμα) , ειδικά όταν αφορά ανήλικους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Τηλεόραση Δωδεκανήσου “ΙΡΙΔΑ” 08/04/2021