ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός διάβασε προφανώς το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και «ανακάλυψε» την σημασία του πρωτογενούς τομέα. Παρουσιάζοντας όμως ψεύδη στοιχεία και λέγοντας μισές αλήθειες για να καλύψει την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης του, την οποία εξέθεσε ακόμα και το ΔΝΤ, προβλέποντας υστέρηση της παραγωγής και για το 2021!

Τον καλούμε να διαβάσει και την συνέχεια του προγράμματος μας, ώστε να συνειδητοποιήσει ότι δίνοντας 181 εκατομμύρια για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, την ίδια στιγμή που διαθέτεις 41 δις σε «γνωστούς, φίλους και ολιγάρχες», δεν κάνεις παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά βάζεις ταφόπλακα στην μοναδική πλουτοπαραγωγική πηγή της πατρίδας.

Την ώρα που ακόμα και ο ΟΗΕ μιλάει για επισιτιστική κρίση, ο πρωθυπουργός επιμένει να απαντά με όρους επικοινωνίας, αφήνοντας το έθνος απροστάτευτο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: “Η Ε.Ε. ΧΟΡΗΓΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ”