ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η κατάρρευση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα που ανοίγει τον δρόμο σε φρικτά εγκλήματα όπως αυτό με την δολοφονία εικοσάχρονης μητέρας μπροστά στο βρέφος της στα Γλυκά Νερά, είναι ο Ποινικός Κώδικας των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ.

Όταν οι αδίστακτοι εγκληματίες γνωρίζουν πως και να συλληφθούν θα βρίσκονται πάλι ελεύθεροι σε λίγα χρόνια, αντί να «σαπίσουν» στις φυλακές, το θράσος και η κτηνωδία θα αυξάνονται γεωμετρικά.

Ύψιστη υποχρέωση του ελληνικού κράτους είναι να διαφυλάττει το άβατο της εστίας, την ιερότητα της μητρότητας και όχι τα «δικαιώματα» καθαρμάτων.

Ήλθε η ώρα να γίνει ενδελεχής συζήτηση για την επαναφορά της θανατικής ποινής για τα βαριά κακουργήματα και για το δικαίωμα οπλοκατοχής των Ελλήνων για την αυτοπροστασία τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου – Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης 11/05/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ