ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ

Αναφορικά με το «περίεργο» περιστατικό και την φερόμενη εμπλοκή βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, που καταγγέλθηκε από αστυνομικούς της ομάδας Δίας, η Ελληνική Λύση ζητεί να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις καθώς και το νόμιμο πρόστιμο. Αναρωτιόμαστε όμως εάν είναι σύννομη η «πρωτοβουλία» του αστυνομικού, αφού πρώτα απέφυγε να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις στον φερόμενο, να ενημερώσει ως «ρεπόρτερ» τα κανάλια καθώς και τον συνδικαλιστή, γνωστό θαμώνα των καφέ του Κολωνακίου, ο οποίος έκανε και δηλώσεις.

Με λίγα λόγια θα μπορούσαν να επιδώσουν κλήση στον φερόμενο ως παράνομο βουλευτή και να λήξει εκεί η ιστορία με τις αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές, ώστε να πάρει την οδό της δικαιοσύνης. Εκείνοι όμως προτίμησαν να εκμεταλλευτούν το θέμα επικοινωνιακά για δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ.

Για την Ελληνική Λύση οι βουλευτές πρέπει να τυγχάνουν των αυστηρότερων ποινών από τα όργανα της τάξεως και το κυριότερο, ορισμένοι αστυνομικοί πρέπει να πάψουν να φέρονται ως «δημοσιογράφοι των καναλιών» και με τα λάθη ή τις παραλείψεις τους να εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ “ΕΦΕΥΡΕΣΗ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE