ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης συνυπογράφει δήλωση μαζί με Αμερικάνους και Ευρωπαίους Βουλευτές υπέρ της εξαίρεσης του κρασιού από τις κυρώσεις.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κάλεσε τους συναδέλφους του να συνυπογράψουν τη δήλωση, η οποία θα δοθεί στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Biden και στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα. Von der Leyen, εν όψει της συνάντησης τους στις 15 Ιουνίου.

Κατόπιν της συνάντησης που είχε με τους Ευρωβουλευτές της διακοινοβουλευτικής ομάδας εργασίας για τον οίνο, ο Εμμανουήλ Φράγκος δήλωσε:
“Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί έχουν πληγεί επί μακρόν, λόγω της πολυετούς κρίσης στην Ελλάδα, που επιβαρύνθηκε από το lockdown του τουρισμού για δύο τουριστικές περιόδους. Είναι απολύτως απαραίτητο οι πρωτοβουλίες μας να βοηθήσουν στην ενίσχυση του κλάδου των οινοπαραγωγών.”

Επιπλέον, ο Εμμανουήλ Φράγκος επεσήμανε ότι πρέπει να σταματήσουν τα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας να πληρώνουν τη σύγκρουση των ευρω-αμερικανικών βιομηχανιών, όπως αυτή μεταξύ Airbus-Boeing.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Επόμενο άρθροΣοφία Ασημακοπούλου – Διαρκής επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων 10/06/2021