ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το εθνικό έγκλημα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα ολοκληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να εκφράζει τη «στεναχώρια» του για την βεβήλωση της Μονής της Χώρας, που όμως λησμονεί ότι δεν είναι «άλλο ένα μνημείο» της UNESCO, αλλά «κιβωτός» του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως η Αγία Σοφία είναι η «καρδιά της Βασιλεύουσας».

Καταλαβαίνουμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει την αίσθηση του καθήκοντος ώστε να «στεναχωριέται» πραγματικά για την ιεροσυλία που διαπράττεται κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας από τον βάρβαρο εισβολέα. Αυτή ακριβώς η έλλειψη αντίληψης των ευθυνών του τον κάνει να ανέχεται επικίνδυνες προσβολές, όπως η αναφορά Ερντογάν περί «τουρκικής μειονότητας» και η υποτονική αντίδραση του πρωθυπουργού.

Κατανοούμε πλήρως ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει λησμονήσει την Κύπρο σε αντίθεση με τον Ελληνικό λαό γι’ αυτό και συζητά για τις εισβολές «άλλων» μέσα στη φωλιά του Αττίλα.

Διά τούτο κε. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου θα εισπράξετε μεγάλη στεναχώρια από την ψήφο του ελληνικού λαού η οποία θα είναι συντριπτική εις βάρος σας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Επιτροπή Παρακολούθησης Κοινωνικής Ασφάλισης 14/05/2024