ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ “ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ” ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΞΙΩΜΑ”

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ “ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ” ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΞΙΩΜΑ”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εστίας της Κυριακής, ο Κ. Μητσοτάκης «ονειρεύεται» Ευρωπαϊκά αξιώματα με αντάλλαγμα εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο υπό τον «μανδύα» της Χάγης.

Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν σχεδιάζει προσφυγή στη Χάγη με αντάλλαγμα «ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα».

Προειδοποιούμε τον κ. Μητσοτάκη ότι όσοι επιχείρησαν να εφαρμόσουν παρόμοια «εφιαλτικά» σχέδια εις βάρος του ελληνισμού, δεν ανταμείφθηκαν με «αξιώματα», αλλά με αιώνια απαξίωση, ως «εφιάλτες».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΑΚΟΠΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ” ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ