ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΜΙΛΙΑ “ΕΜΠΟΡΙΟ” ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ – “ΕΜΠΟΡΙΟ” ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, στο ότι δεν χρειαζόμαστε «εμπόρους του πατριωτισμού».

Διότι οι «έμποροι του πατριωτισμού», είναι αυτοί που χαρίζουν το όνομα Μακεδονία, που αφοπλίζουν τα ελληνικά νησιά, που συζητούν με την Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, που εκλιπαρούν τον Ράμα να μην έρθει ως «κατακτητής» στην Ελλάδα, έχοντας ήδη «επιτεθεί» στη Βόρειο Ήπειρο.

Θα συμφωνήσουμε, επίσης στο ότι, δεν χρειαζόμαστε τους «εμπόρους πίστεως». Σαν αυτούς που πρώτα ψηφίζουν αντιχριστιανικά – αντεθνικά νομοσχέδια και έπειτα, σπεύδουν στον Αρχιεπίσκοπο, όχι για να ζητήσουν συγχώρεση, αλλά για να βγάλουν προεκλογικές φωτογραφίες, εξαπατώντας τους πιστούς και φτάνοντας στο σημείο να «ακρωτηριάζουν» τις θέσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ώστε να «αποσπάσουν» δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, εργαλειοποιώντας πάλι την Ορθοδοξία, γεγονός που προκαλεί οίκτο και απέχθεια για το ποιόν του πρωθυπουργού.

Η Ελλάδα, λοιπόν, δεν χρειάζεται τον «έμπορο πατρίδας και πίστεως», Κ. Μητσοτάκη. Ας τον συγχωρήσει ο Θεός, διότι η Ελληνική Λύση και ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να τον συγχωρήσουν. Αντίθετα, θα τον τιμωρήσουν στις 9 Ιουνίου, «χειρόγραφα και με σταυρό».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣτέλιος Φωτόπουλος – Ολομέλεια 30/04/2024
Επόμενο άρθροΘέμα: Ανάγκη για εξαίρεση από την άρση του αμετάθετου των Αντιπυράρχων της Πυροσβεστικής όσων εξ’ αυτών έχουν οικογενειακά ή υγειονομικά κωλύματα