ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι η πολιτική δύναμη που απαιτεί την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις «λίστες» και τις δημοσκοπικές εταιρείες εδώ και 18 μήνες.

Η Εξεταστική Επιτροπή θα πρέπει να διερευνήσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις στο μέγιστο δυνατό βάθος χρόνου.

Δυστυχώς οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ έχουν ήδη «νομοθετήσει την ατιμωρησία τους», έναντι της διερεύνησης των πεπραγμένων τους, εξασφαλίζοντας ασυλία μέσω παραγραφών.

Αυτή η «θεσμοθετημένη ατιμωρησία» είναι και ο λόγος που η Ελλάδα βρίσκεται στην 70η θέση στον χάρτη της Παγκόσμιας Ελευθερίας του Τύπου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα εξαντλήσει το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτει, προκειμένου κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και εξαπάτησης των Ελλήνων, να έρθει στο φως και να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η σταθερή επιλογή άλλωστε της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να μην συμμετέχει σε «σχέσεις διαπλοκής» με καναλάρχες και επιχειρηματίες, είναι η απόδειξη ότι το μόνο συμφέρον που υπηρετούμε, είναι το εθνικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – SuperTV Κορίνθου 12/10/2021
Επόμενο άρθροΘέμα: Διαμαρτυρίες αιρετών εκπροσώπων και κατοίκων της Χίου για την μετατροπή του νησιού σε φυλακές παράνομα εισελθόντων στην χώρα μας αλλοδαπών