ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Εδώ και 18 μήνες, από την πρώτη σκανδαλώδη «λίστα» χρηματοδότησης ΜΜΕ με πρόσχημα την πανδημία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε απαιτήσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν αυτές οι δαπάνες. Συμπεριλαμβανομένων των καταγγελιών για «δουλεμένες» δημοσκοπήσεις, που παρέπεμπαν σε «αδιαφανείς συναλλαγές».

Σήμερα, επιτέλους, η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να υιοθετήσει την δική μας πρόταση και να προτείνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Παραλείποντας όμως να αναφερθεί στα «δώρα» της κυβέρνησης στους καναλάρχες, μέσω της αναστολής καταβολής δόσεων, που χρήζουν επίσης διερεύνησης.

Εμείς θα απευθύνουμε στην κυβέρνηση την ρήση του Αμερικανού συγγραφέα Τσαρλς Μπουκόφσκι:
«Αν καταφέρεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός. Απλά σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος της εμπιστοσύνης του».

Όλα λοιπόν στο φως.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κρατική επιχορήγηση ύψους 4.322.346,06 εκ. ευρώ προς τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, κάτοχο περιουσίας ύψους 6,7 δις ευρώ, για ανέγερση ξενοδοχείου στον Σκορπιό
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 12/10/2021