Απόστολος Αβδελάς – Τελετές ολοκλήρωσης βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών

Απόστολος Αβδελάς

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ολοκλήρωσης βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης των πρωτοετών Δοκίμων Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας αντίστοιχα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα, παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης και ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Αυλώνα Ταξίαρχος Γεώργιος Μαυροειδής, οι οποίοι και επέδωσαν στους ενενήντα Δόκιμους Πυροσβέστες τα αποφοιτήρια.

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη τελετή των δεκαέξι Δοκίμων Ανθυποπυραγών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Απόστολος Αβδελάς, ο Συντονιστής Υποστήριξης του ΑΠΣ Υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος Γκούσιος Αλέξανδρος – Γεώργιος και ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης.

 

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ