Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου και κλιμακίου του κόμματος στη Χίο

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος με κλιμάκιο του κόμματος στο νησί της Χίου από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί της Χίου ο κ. Βελόπουλος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χίου, Οινουσσών και Ψαρών στο Μητροπολιτικό Ναό της Χίου, με φορείς από όλους τους κλάδους καθώς και με τους δοκιμαζόμενους ακρίτες μας στην σκιά των τουρκικών προκλήσεων και τον εφιάλτη της παράνομης μετανάστευσης που συνιστά απειλή για το νησί.

Ο πρόεδρος και τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν και την δομή φιλοξενίας ΒΙΑΛ.

Ημέρα πρώτη: Συνάντηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου με φορείς και στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο ξενοδοχείο Χανδρής της Χίου.

Πυρήνας ελληνικής λύσης Χίου Μαρίνος Αντρέας

Η αντιπρόεδρος κτηνοτρόφων της Χίου

Περιοδεία στην Απλωταριά Χίου στον εμπορικό δρόμο με όλα τα καταστήματα

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου με τον Μητροπολίτη Χίου Οινουσσών και Ψαρών στο Μητροπολιτικό Ναό της Χίου

Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου με το Δ.Σ. της Ενώσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Επίσκεψη και δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στη δομή φιλοξενίας στη ΒΙΑΛ

Επίσκεψη στο μεσαιωνικό οικισμό Μεστών

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη στα τοπικά μέσα στη Χίο 12/02/2021