Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου και κλιμακίου του κόμματος στη Ρόδο

Συνέντευξη τύπου του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου κατά την επίσκεψή του, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στην Ρόδο.

Συνέντευξη τύπου για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με έμφαση στις αστοχίες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τις παλινωδίες που προκαλούν καταστροφή στην κοινωνία και την αγορά και φυσικά τα εθνικά θέματα παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ρόδο, συνοδευόμενος με κλιμάκιο του κόμματος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στα λάθη της κυβέρνησης που αποδεικνύονται ολέθρια, στις αυτοδιαψεύσεις υπουργών και τις συνεχείς υπαναχωρήσεις που προκαλούν ασύλληπτη ζημιά στους Έλληνες μικρομεσαίους, από τους επιτηδευματίες και παραγωγούς των λαϊκών αγορών, το λιανικό εμπόριο εώς την εστίαση και τον τουρισμό.

Στηλίτευσε τις αστοχίες της επιτροπής λοιμωξιολόγων και την διγλωσσία αναφορικά με την ευθύνη των αποφάσεων μεταξύ κυβέρνησης – επιτροπής. Ήταν επίσης αποκαλυπτικός αναφορικά με τους διαγωνισμούς των self test και άλλων σκανδαλωδών περιπτώσεων που άπτονται της πανδημίας, ενώ αποκάλυψε και εμπλοκή της «αμαρτωλής» Novartis!

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη τύπου και στον τηλεοπτικό σταθμό Ίριδα

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου με φορείς του νησιού της Ρόδου

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου με τον Μητροπολίτη Ρόδου Σεβασμιώτατο Κύριλλο

 

Την Ιερά Μονή Παναγίας Παραμυθίας στην Αφάντου της Ρόδου επισκέφτηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του κλιμακίου στο νησί της Ρόδου.

Η επόμενη επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου ήταν στην Ι.Μ της Παναγίας της Τσαμπίκας

Στην ανατολική ακτή του νησιού, σε απόσταση 28χλμ. από την πόλη της Ρόδου και πλησίον του χωριού Αρχάγγελος, στην κορυφή του βουνού σε υψόμετρο 287μ. μέσα σε κατάφυτη έκταση με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και την ενδοχώρα, βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας ή “Kυράς Ψηλής” ή “Άνω Tσαμπίκας», όπως είναι επίσης γνωστή.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου Real FM 08/04/2021
Επόμενο άρθροΘέμα: Αξιοποίηση παρατημένου, εδώ και 15 χρόνια, ξενώνα στο χωριό Καστριά των Καλαβρύτων