Θεοφάνεια: Μόνον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τόλμησε

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, οι βουλευτές και τα στελέχη παρευρέθησαν στον εορτασμό των Θεοφανείων, σε αυτή την εμβληματική εορτή της Ορθοδοξίας για τον Αγιασμό των Υδάτων, ακολουθώντας τους κανόνες που έθεσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για τον τρόπο τελέσεως της Θείας Λειτουργίας.

Η πίστη των Ελλήνων είναι διαχρονική αυταξία και όχι σημαία ευκαιρίας για να υποστέλλεται κατόπιν εντολών μιας εφήμερης κυβερνητικής πλειοψηφίας. Και να επαίρεται προεκλογικά προς άγραν ψήφων.
Η Ελληνική Λύση απέδειξε ότι τα ιερά και τα όσια του έθνους είναι αδιαπραγμάτευτα. Όπως η Ελληνική Ψυχή είναι αδάμαστή, και δεν μπορεί να φυλακιστεί «κατόπιν εντολής».

Σήμερα αποκαλύφθηκε η πατριδοκαπηλία της Νέας Δημοκρατίας και ο φαρισαϊσμός της αριστεράς. Η Νέα Δημοκρατία που φρόντισε έντεχνα να μετακυλήσει τις εγκληματικές τις ευθύνες για την διαχείριση της πανδημίας στην πίστη των Ελλήνων και η αριστερά που έσπευσε να την συνδράμει σε αυτό το ανοσιούργημα.

Η ίδια Νέα Δημοκρατία και η ίδια Αριστερά που συνωστίζονταν στο εφετείο χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, είδαν στα πρόσωπα των πιστών τον «ένοχο».

Η αριστερά που «παρήλασε» για να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου, συνέδραμε όμως τη Νέα Δημοκρατία για να καταργήσει τις εθνικές επετείους και την παρέλαση αυτών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μόνη, στάθηκε όρθια απέναντι στους «γραμματείς των ΦΕΚ» και τους φαρισαίους της δήθεν αντιπολίτευσης. Όπως θα συνεχίσει να μάχεται μόνη της απέναντι στην «τρόικα εσωτερικού» για να αποτρέψει την παράδοση τόσο της ψυχής, όσο και της ακεραιότητας του Έθνους. Και θα νικήσει, διότι το βαθύτερο νόημα της σημερινής εορτής, είναι ο θρίαμβος του Φωτός απέναντι στο σκότος.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Εκπομπή “Από τις 6” ΕΡΤ1 – 07/01/2021