Η Ελληνική Λύση εντός του Ευρωκοινοβουλίου

Όπως ήταν αναμενόμενο με κριτήριο τις ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες των ομιλιών του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και όχι μόνο, η παράταξη εξελέγη με ποσοστό άνω του 4,1% στις Ευρωεκλογές, παρά τις χαμηλότερες εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων – οι οποίες όμως είναι αλήθεια πως την έδειχναν το τελευταίο χρονικό διάστημα παγιωμένη στην έκτη θέση, πριν από τρία κόμματα της Βουλής που τελικά δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Αν και παρουσιάστηκαν λοιπόν πολλές δυσλειτουργίες στα εκλογικά κέντρα, σύμφωνα με δεκάδες τηλεφωνήματα ψηφοφόρων στα γραφεία της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες προφανώς της στέρησαν αρκετούς ψήφους, η Ελληνική Λύση κατάφερε με μεγάλη άνεση να υπερβεί κατά πολύ το ποσοστό εισόδου που απαιτείται για την εκλογή Ευρωβουλευτή. Στόχος της ήταν και είναι βέβαια οι Εθνικές εκλογές, τις οποίες ο πρόεδρος της θεωρεί ως «τη μάχη των μαχών» – ακόμη περισσότερο η διακυβέρνηση της χώρας, αφού διαθέτει ένα λεπτομερές, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα, καθώς επίσης πληθώρα στελεχών που είναι ικανά να το εφαρμόσουν.

Στα πλαίσια αυτά, γνωρίζοντας πως η επιτυχία απαιτεί δουλειά, πολύ δουλειά και όχι κενά λόγια, η Ελληνική Λύση δεν θριαμβολογεί για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών – αν και της δίνει πολύ αυξημένες προοπτικές για τις εθνικές εκλογές. Αντίθετα, πιστεύει πως οι ευθύνες της απέναντι στους Έλληνες και στην Ελλάδα είναι πλέον κατά πολύ μεγαλύτερες – υποσχόμενη να μην απογοητεύσει κανέναν, όπως δυστυχώς πολλά άλλα κινήματα στο παρελθόν.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του προέδρου και όλων των στελεχών της Ελληνικής Λύσης, σε όλες τις Ελληνίδες και στους Έλληνες που την εμπιστεύθηκαν επιλέγοντας την – παρά τα μεγάλα εμπόδια που τοποθετήθηκαν στο δρόμο της, καθώς επίσης τον αποκλεισμό της από πολλά ΜΜΕ.

Προηγούμενο άρθροΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ !
Επόμενο άρθροΗ αεροπυρόσβεση στην Ελλάδα αργοπεθαίνει