Σταθερά έκτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις η Ελληνική Λύση

Το πιο σημαντικό στοιχείο για ένα κόμμα είναι η συνεχής άνοδος του, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι. Ως εκ τούτου, η άνοδος των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc για το ΘΕΜΑ σε σχέση με τις Ευρωεκλογές, μέσα σε ένα μήνα από το 1,6% στο 2,5% και η παγίωση της στην έκτη θέση, ξεπερνώντας όλα τα μικρά κόμματα της Βουλής και φυσικά τα εκτός Βουλής, είναι πάρα πολύ θετικό στοιχείο – τεκμηριώνοντας πως η είσοδος της στη Βουλή στις εθνικές εκλογές είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη. Κάτι ανάλογο διαπιστώνεται και με τις δημοσκοπήσεις άλλων εταιριών, παρά το ότι πολλές από αυτές εξυπηρετούν συμφέροντα που θέλουν μία 5κομματική Βουλή – έτσι ώστε ο νικητής να μπορεί να σχηματίσει μόνος του κυβέρνηση.

Με δεδομένο τώρα το ότι, η Ελληνική Λύση δεν λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις όπως πολλά άλλα κόμματα, ακόμη και ορισμένα πολύ μικρά (για παράδειγμα το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» του κ. Δημαρά και η «Πυρίκαυστος Ελλάδα» του κ. Ζουράρι που λαμβάνουν έκαστο σχεδόν 63.000 €), η επιτυχία της είναι ακόμη μεγαλύτερη – ενώ στο γράφημα που ακολουθεί αναγράφονται οι ετήσιες κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα, στα οποία δόθηκαν πριν από τις εκλογές 15 εκ. €, εκ των οποίων τα 2,5 εκ. € για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους!

Στα πλαίσια αυτά, η συνεχής άνοδος της Ελληνικής Λύσης, η οποία οφείλεται στη μεγάλη δραστηριοποίηση του προέδρου της, στις καθημερινές σχεδόν ομιλίες του ανά την Ελλάδα σε ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες, στο πρόγραμμα διακυβέρνησης της που υπερβαίνει τις 300 σελίδες και στα εξαιρετικά αξιόλογα στελέχη της που είναι ικανά να το εφαρμόσουν, κυρίως όμως στη στήριξη των δεκάδων χιλιάδων μελών, φίλων και οπαδών της, είναι εντυπωσιακή – τεκμηριώνοντας πως δικαιούται όσο καμία άλλη παράταξη την είσοδο της στην Ευρωβουλή. Ο βασικός στόχος της είναι βέβαια οι εθνικές εκλογές και η συμμετοχή της στην Ελληνική Βουλή – με στόχο την πραγματική αλλαγή της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΑπό απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κρήτη !
Επόμενο άρθροΚοινωνική Οικονομία και Ευρωπαϊκή Ένωση