ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Με μία επαίσχυντη διάταξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που εισήχθη στο νομοσχέδιο για την Εθνική Σχολή Δικαστών, η ΝΔ θέτει υπό ευθεία αμφισβήτηση τη διάκριση των εξουσιών.

Πρόκειται για πρωτοφανή παρέμβαση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, υπέρ επίορκων εφοριακών, που διέγραψαν πρόστιμα σε επτά μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας προκειμένου να δικαστούν.

Η Ελληνική Λύση καταγγέλει αυτή την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση, που έρχεται να προστεθεί στα «ακαταδίωκτα», τα οποία η ΝΔ «εξασφάλισε» και για άλλους «εκλεκτούς» της.

Να είναι βέβαιοι ότι όσοι ζημίωσαν τον ελληνικό λαό με τις δράσεις και τις παραλείψεις τους, θα λογοδοτήσουν πέραν πάσης ασυλίας, όσα «ακαταδίωκτα» και εάν νομοθετήσουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου 21/02/2022
Επόμενο άρθροΘέμα: Άμεσα λύσεις για τη μείωση του κόστους ζητά ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “Ένωση Αγροτών”