Διπλή η νίκη της Ελληνικής Λύσης

Πριν από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης για την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας, καθώς επίσης για τη στήριξη τους. Με τη δική τους άλλωστε βοήθεια κατάφερε το μη συστημικό κίνημα μας να επιτύχει την εκλογή ενός Ευρωβουλευτή στις Ευρωεκλογές – επίσης δέκα βουλευτών στις Εθνικές εκλογές που θα αγωνιστούν πραγματικά στο Κοινοβούλιο για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων, κυρίως όμως για το μέλλον των παιδιών μας. Εκτός αυτού πέτυχε να γίνει το πέμπτο κόμμα στις εθνικές εκλογές, από έκτο στις Ευρωεκλογές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα – κάτι που είναι σχεδόν μοναδικό στα πολιτικά χρονικά.

Τα αποτελέσματα μας θα ήταν κατά πολύ καλύτερα, εάν δεν είχαμε δεχθεί τις μαζικές, ενορχηστρωμένες και συντονισμένες επιθέσεις εκ μέρους σχεδόν όλων των κομμάτων, αλλά και πολλών ΜΜΕ που συνεργάζονται μαζί τους υπηρετώντας τα έναντι ανταλλαγμάτων. Οι κατηγορίες τους, εκτός από τις απαράδεκτες προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο και ιδρυτή της Ελληνικής Λύσης, αφορούσαν τις πολιτικές μας αντιλήψεις – απλά και μόνο επειδή δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι οφείλει να πρεσβεύει ένα δημοκρατικό πατριωτικό κόμμα.

Δημοκρατικό αφού έχει στο πρόγραμμα του την ανάγκη ίδρυσης ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου (είμαστε σχεδόν η μοναδική χώρα που δεν έχει), την απλή αναλογική στις εκλογές, τα δημοψηφίσματα με τη συγκέντρωση υπογραφών, την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας από τους Πολίτες, την προετοιμασία της άμεσης δημοκρατίας κατά τα ελβετικά πρότυπα και άλλα πολλά (σελίδα 198 του προγράμματος μας, πηγή).

Πατριωτικό επειδή θεωρεί την πατρίδα των Ελλήνων ως το σπίτι τους και την οικογένεια τους που πρέπει να διαφυλάσσουν και να προστατεύουν, λόγω του ότι τοποθετείται υπέρ του Εθνικού Κράτους, εναντίον της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, εναντίον των ασύδοτων ροών κεφαλαίων και εργαζομένων, εναντίον της μη νόμιμης μετανάστευσης, εναντίον της καταστροφής της μεσαίας τάξης και των εισοδηματικών ανισοτήτων που παράγονται, εναντίον της ιδιωτικοποίησης των κοινωφελών/στρατηγικών επιχειρήσεων αλλά υπέρ των υπολοίπων αρκεί να μην ξεπουλιούνται σε εξευτελιστικές τιμές, υπέρ της ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών που έχουν τεκμηριώσει πρόσφατα ότι είναι εφικτή περί τους 40 επιστήμονες (νομικά άκυρη η συμφωνία, πηγή) κοκ.

Η Ελληνική Λύση έχει αποδείξει με το πρόγραμμα της και με τις συνεντεύξεις του προέδρου και των στελεχών της πως δεν είναι ένα συστημικό κόμμα που υπηρετεί τους ξένους όπως πολλά από τα υπόλοιπα – αλλά ένα καθαρό εθνικό κόμμα που δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε κεντρώο, ούτε δεξιό, ούτε ρωσόφιλο, ούτε γερμανόφιλο, ούτε αμερικανόφιλο, έχοντας απλά το σύνθημα «Η Ελλάδα στους Έλληνες».

Ήδη πάντως έχει εγγράψει στο ενεργητικό της τις πρώτες επιτυχίες για τους Έλληνες – κρίνοντας από την αντιγραφή ενός μεγάλου μέρους του προγράμματος της από τη ΝΔ (πηγή σύγκρισης), καθώς επίσης από τη σημερινή ευχάριστη είδηση, σύμφωνα με την οποία η νέα κυβέρνησης θα κάνει επιτέλους το αυτονόητο για τα κόκκινα δάνεια και τις τράπεζες. Θα τα μεταφέρει δηλαδή μαζικά σε έναν οργανισμό διαχείρισης κατά το παράδειγμα των Η.Π.Α. το 1933 (πηγή) – όπως έχει δηλώσει δεκάδες φορές ο πρόεδρος και τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης, ενώ είναι βασικό μέρος του προγράμματος της.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε ξανά τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης, υποσχόμενοι πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε για την Ελλάδα, για τις Ελληνίδες και για τους Έλληνες – μεταξύ των οποίων τα πάντα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στους γονείς τους τα 500.000 παιδιά μας που εξόρισε η γερμανική πολιτική των μνημονίων μετά το 2010.

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου για τα ψέματα της Ν.Δ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών 21/7/19