Η Ελληνική Λύση βρίσκεται ήδη στην πέμπτη θέση, διεκδικώντας την τρίτη

Στις 22.05.19, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, η δημοσκόπηση της τηλεόρασης «Βεργίνα» που έδειχνε την Ελληνική Λύση με 2,9% (πηγή), συμπλήρωνε τα εξής: “Στα ποσοστά των λεγόμενων μικρών κομμάτων ξεχωρίζει αυτό της πρωτοεμφανιζόμενης Ελληνικής Λύσης με 2,9%, το οποίο με αναγωγή ξεπερνά το 3,3% και βρίσκεται εντός της Ευρωβουλής“. Τελικά ήταν η μοναδική που επιβεβαιώθηκε, αφού η Ελληνική Λύση ξεπέρασε πράγματι το 3,3% και έφτασε στο 4,18% – όταν όλες οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις την τοποθετούσαν στο 2% έως 2,5%.

Πρόσφατα τώρα η δημοσκόπηση της ίδιας τηλεόρασης (Βεργίνα) που δημοσιοποιήθηκε από το SKAI και αφορά τις Εθνικές εκλογές, δείχνει την Ελληνική Λύση στο 3,8% – στην πέμπτη πλέον θέση από την έκτη που είχε στις Ευρωεκλογές, σε μία Βουλή έξι κομμάτων που δεν συμπεριλαμβάνει κανένα άλλο από τα «μικρά κόμματα».

Ο στόχος τώρα της Ελληνικής Λύσης είναι η τρίτη θέση – η «τρίτη εντολή» καλύτερα, αφού είναι το μοναδικό ουσιαστικά κόμμα που έχει αναλυτικό πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση και ικανά στελέχη που μπορούν να το εφαρμόσουν. Δυστυχώς όμως δέχεται μαζικές επιθέσεις, ειδικά από τη ΝΔ, μάλλον επειδή φοβάται την απώλεια της αυτοδυναμίας της – ενώ η ΝΔ θεωρεί ανόητους και επιλήσμονες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, πιστεύοντας πως έχουν ξεχάσει το πού οδήγησε την Ελλάδα μεταξύ άλλων με τις 200.000 προσλήψεις στο δημόσιο λίγο πριν την κρίση του 2008, κυρίως βέβαια με το έγκλημα του PSI.

Όπως έχουμε αναφέρει όμως, η Ελληνική Λύση είναι μία ήρεμη δύναμη, χωρίς ίχνος αλαζονείας όπως τα άλλα κόμματα, ενώ είναι το μοναδικό που διαθέτει κοινή λογική – αυτό δηλαδή που απαιτείται για τη σωστή διακυβέρνηση της χώρας. Επίσης πως εκείνος που αποφασίζει τελικά δεν είναι ούτε τα κόμματα, ούτε οι μισθοφόροι τους, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι δημοσκοπήσεις – αλλά ο λαός που πιστεύουμε πως θα δώσει στην Ελληνική Λύση τη θέση που της αξίζει, για να οδηγήσει την πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση.

Την τρίτη θέση, την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ψηφίζοντας «Ελλάδα» δηλαδή, επειδή έτσι θα μπορέσει να προσφέρει η Ελληνική Λύση πολύ περισσότερα – όπως το να ακυρώσει αμέσως την ενδοτική και κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια, με την οποία παραδόθηκε το όνομα της Μακεδονίας μας και που η ΝΔ θέλει δυστυχώς να διατηρήσει.

Προηγούμενο άρθροΒασικές αρχές του οικονομικού προγράμματος της Ελληνικής Λύσης
Επόμενο άρθροΛεπτομερέστερο απόσπασμα από το οικονομικό πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης