Στο τόξο της ΧΑ η Ελληνική Λύση, από ακροδεξιό έως ναζιστικό κόμμα!

Θλιβερό να βλέπει κανείς μία έμπειρη, συμπαθή και «αιωνόβια» δημοσιογράφο, να επιτίθεται με τέτοιο ακραίο φασιστικό τρόπο (πηγή) στον επικεφαλής ενός νέου κόμματος – το οποίο έχει ψηφιστεί από περίπου 250.000 Έλληνες στις Ευρωεκλογές, για τα πατριωτικά δημοκρατικά του χαρακτηριστικά. Πόσο μάλλον να ισχυρίζεται πως η Ελληνική Λύση ανήκει στο τόξο της ΧΑ και είναι ένα ακροδεξιό έως ναζιστικό κόμμα – κάτι που είναι φανερό πως πηγάζει από τις κατ’ εντολή προσπάθειες χειραγώγησης των τηλεθεατών, για να μη χάσει ψήφους η ΝΔ, αφού απλά και μόνο από την ανάγνωση του προγράμματος της Ελληνικής Λύσης, αλλά και από τα στελέχη της, είναι αδύνατον να οδηγηθεί κανείς σε τέτοια ανόητα συμπεράσματα (πηγή).

Πολύ σωστά βέβαια αποχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από την εκπομπή, αφού διαφορετικά θα ήταν σαν να αποδεχόταν τις θρασείς κατηγορίες της δημοσιογράφου – η οποία ασφαλώς θα ντρέπεται σήμερα για τη στάση της, ευχόμενοι να έχει καταλάβει πως δεν είναι ότι καλύτερο να ακολουθεί κανείς εντολές, αφού έτσι προσβάλλει την ελεύθερη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Αντί όμως να ασχοληθούμε με τις «παρεκτροπές» των δημοσιογράφων αυτού του είδους, είναι καλύτερα να αναλύσουμε τι πρεσβεύει ο πολιτικός χώρος, τον οποίο εκπροσωπεί η Ελληνική Λύση. Εν προκειμένω, ο πατριωτικός δημοκρατικός χώρος αποτελεί σήμερα το νούμερο ένα εχθρό των ελίτ, επειδή αντιτάσσεται στα δυσμενή αποτελέσματα της ασύμμετρης παγκοσμιοποίησης για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων – τα οποία εξαθλιώνουν μεν τις μάζες, αλλά ωφελούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα του χρέους, τις θηριώδεις πολυεθνικές, τη λεηλασία των αστικών μεσαίων και των κατώτερων εισοδηματικών τάξεων, την υφαρπαγή πλούτου και τη μετατροπή των αδύναμων χωρών σε προτεκτοράτα, την αλλοίωση των εθνικών πληθυσμών με σκοπό τη μη συνεκτικότητα, τον έλεγχο και την εκμετάλλευση τους κοκ.

Τα όπλα εναντίον του είναι η εφαρμογή από τις δεξιές και κεντρώες παραδοσιακές παρατάξεις, εν μέρει και από τις αριστερές, της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής λιτότητας (μνημόνια), ο χαρακτηρισμός των κινημάτων του ως ακροδεξιά, ρατσιστικά ή φυλετικά, η μαζική μετανάστευση από τις υποανάπτυκτες χώρες, οι κατηγορίες εναντίον του ότι αντιστέκεται στη μετανάστευση για ρατσιστικούς λόγους κλπ.

Ο χώρος και οι εκφραστές του «σταμπάρονται» σκόπιμα με τη σφραγίδα του λαϊκιστή, ακροδεξιού και ρατσιστή – με την οποία είναι εύλογο ότι δεν θέλει να συνδέσει το «όνομα» της η πλειοψηφία. Όσον αφορά δε τους εκπροσώπους του που ήδη κατάφεραν να εκλεγούν, όπως στις Η.Π.Α., στην Ουγγαρία, στην Ιταλία, στην Πολωνία ή στη Ρωσία, κατηγορούνται συλλήβδην ως λαϊκιστές, αυταρχικοί, δικτάτορες, εθνικιστές, εχθροί της Δύσης (Putin), ψυχοπαθείς (Trump) κοκ. – με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τη σύνδεση μαζί τους πολλοί, ιδίως αυτοί που είναι σε θέση να ενισχύσουν ανάλογες παρατάξεις στις χώρες τους.

Ως εκ τούτου, κανένας δεν γνωρίζει εάν τελικά καταφέρει να επιβιώσει ο συγκεκριμένος χώρος και οι εκφραστές του – αφού ανέκαθεν η ιστορία γραφόταν από τις ελίτ, οι οποίες έχουν τα μέσα, τη δύναμη και τον τρόπο να επιβάλλουν τα δικά τους συμφέροντα. Εν τούτοις, είναι η πρώτη φορά που έχουν απέναντι τους τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, ακόμη και όταν δεν είναι οργανωμένη όπως τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι – ενώ τους έχουν ξεφύγει κάποια σημαντικά «πάζλ», όπως στην περίπτωση του κ. Trump και του κ. Putin, τα οποία ίσως αποδειχθούν μοιραία.

Για να καταλάβουμε τώρα πώς διατυπώνονται οι κατηγορίες εναντίον του πατριωτικού δημοκρατικού χώρου, από εκείνα τα κόμματα που νοιώθουν πως κινδυνεύουν από τη δυναμική του, αρκεί να παραθέσουμε ένα μικρό κείμενο του αναπληρωτή γραμματέα προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας που δημοσιεύθηκε σήμερα (πηγή). Κατά τον συγκεκριμένο κύριο, από τον τίτλο του άρθρου του οποίου φαίνεται καθαρά ποιόν κατηγορεί χωρίς να ντρέπεται, τα εξής:

.

Λαϊκισμός και δύο κηραλοιφές δώρο

Ο λαϊκισμός είναι το σημείο όπου συναντιούνται δύο διαφορετικά άκρα. Δεν έχει σημασία αν είναι από αριστερά ή δεξιά, οι επιπτώσεις είναι το ίδιο αρνητικές. Στηρίζεται στα εσκεμμένα ψέματα, στην παραπλάνηση με στόχο την καθοδήγηση και το προσωπικό όφελος. Σε πολιτικό επίπεδο, ο όρος “λαϊκισμός” έχει συνδεθεί με την εξαπάτηση του λαού, τη δημαγωγία, τη χειραγώγηση, την καλλιέργεια προσωπολατρίας. Κανένας δεν αναγνωρίζει 2ο άτομο στα κόμματα που ίδρυσαν λαϊκιστές! 

Πουλάνε πολιτικά παραμύθια γεμάτα θυμό, συνοδευμένα από κηραλοιφές που γιατρεύουν τα πάντα! Πασπαλίζουν το πολιτικό τους βίο με υποστήριξη από τους ΕΛ, τον ΘΕΟ ΗΛΙΟ, το ξανθό γένος ή τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΡΧΩΝ ανάλογα με το Franchise που λειτουργούν! Όλοι τους πάντως είναι φοβεροί στις δημόσιες σχέσεις. Κάποιοι μας βεβαιώνουν πως είναι κολλητοί του ηγέτη της μίας υπερδύναμης ενώ οι μισοί, κάθε βράδυ πίνουν βότκες με τον ηγέτη της άλλης υπερδύναμης! Ορισμένοι βλέπουν τον Ιησού Χριστό 3 φορές τη βδομάδα και τους υπογράφει αυτόγραφα για να τα δίνουν σε ψηφοφόρους.. Βέβαια οι πιο κοινωνικοί νεο-μεσσίες είναι κολλητοί με εξωγήινους ή τους 12 Θεούς του Ολύμπου. 

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που υποφέρει. Όλη η ευρωπαϊκή κοινότητα είναι δυστυχώς ακόμα μπερδεμένη για το πώς να χειριστεί τον λαϊκισμό. Αφού πλέον έχουμε δει να μεγαλώνει την επιρροή του για μία δεκαετία, αρχίζουμε να τον καταλαβαίνουμε ως έννοια. Η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό οδήγησαν στην έξαρσή του. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές εκφάνσεις του μέσα από κόμματα και υποψηφίους στις εθνικές εκλογές του επόμενου μήνα. Πρέπει να πείσουμε τους Έλληνες πως δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα ψηφίζοντας ανθρώπους και κόμματα γεμάτα ρατσισμό, αποκλεισμό, σκεπτικισμό, μισαλλοδοξία, απομόνωση, προσωπολατρία, διχασμό και ψέματα.

Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα σε αυτές τις εθνικές εκλογές. Να γίνει αντιληπτό από τους πολίτες πως ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ & ο ΔΕΞΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ είναι το ίδιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ! Είτε έχει νταούλια είτε έχει κηραλοιφές ως κομματικό λογότυπο. Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Ας μην την χαραμίσουμε άδικα στις τόσο κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου”.

.

Κλείνοντας, ασφαλώς νοιώθει κανείς αηδία διαβάζοντας το άρθρο ή ακούγοντας τη δημοσιογράφο του OPEN. Εν τούτοις, οι επιθέσεις, οι κατηγορίες και η προσπάθειες χειραγώγησης με κάθε αθέμιτο τρόπο είναι αναμενόμενες – αφού το σύστημα που υπερχρέωσε, χρεοκόπησε, ξεπούλησε και γενικότερα πρόδωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στους Πολίτες εκτός από την ίδια θανατηφόρο συνταγή (μνημόνια) και τα ίδια σαθρά, διεφθαρμένα υλικά, θεωρώντας τους ηλιθίους!

Ανόητους δηλαδή που θα στηρίξουν ξανά ως θύματα τους πατριδοκτόνους θύτες τους – όπως είναι το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ, η επίσης χρεοκοπημένη ΝΔ που προέβη μαζί με το ΠΑΣΟΚ στο έγκλημα του PSI (και τα δύο κόμματα μαζί οφείλουν περί τα 500 εκ. € στις τράπεζες!), ο ΣΥΡΙΖΑ που αφελλήνισε τις τράπεζες, ξεπουλώντας το δημόσιο πλούτο και τη Μακεδονία, καθώς επίσης όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν αντέδρασαν. Οι Έλληνες όμως δεν είναι καθόλου ανόητοι, γνωρίζοντας επακριβώς τι συμβαίνει – κάτι που θα αποδείξουν με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου. Το σύστημα είναι ασφαλώς ισχυρό, αλλά η Δημοκρατία είναι πολύ ισχυρότερη – ενώ στο τέλος πάντοτε κερδίζει.

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος εναντίον της Ελληνικής Λύσης δια δημοσιευμάτων και δημοσκοπήσεων
Επόμενο άρθροH EΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην Καλαμάτα! Όλοι οι Καλαματιανοί μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας…