Πόλεμος εναντίον της Ελληνικής Λύσης δια δημοσιευμάτων και δημοσκοπήσεων

Η Ελληνική Λύση είναι μία ήρεμη δύναμη και «οπαδός» της κοινής λογικής – το μοναδικό κόμμα που δεν αποτελεί μέρος του συστήματος που κατέστρεψε την Ελλάδα, με ένα αναλυτικό πρόγραμμα εξόδου της πατρίδας μας από την κρίση και με στελέχη ικανά να το εφαρμόσουν. Εύλογα λοιπόν δέχεται μαζικές, συνδυασμένες επιθέσεις κομμάτων και ΜΜΕ, με στόχο την αποδόμηση των 250.000 περίπου ψηφοφόρων που συνεχώς αυξάνονται, των μελών, των φίλων και των στελεχών της – μεταξύ άλλων με δημοσιεύματα που ανακοινώνουν αυθαίρετα υποψηφίους της για τις εθνικές εκλογές ή δήθεν συζητήσεις με στελέχη άλλων κομμάτων, με δημοσκοπήσεις που της δίνουν ποσοστά ακόμη και κάτω από το 2% όταν πρόσφατα πήρε 4,18% κοκ.

Στα πλαίσια αυτά, η Ελληνική Λύση προφανώς θεωρεί ανόητο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όλα αυτά τα δημοσιεύματα, καθώς επίσης να αμύνεται απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται – πιστεύοντας πως οι ψηφοφόροι, τα μέλη οι φίλοι και τα στελέχη της είναι αρκετά ώριμοι για να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Επίσης πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην πατριωτική δημοκρατική παράταξη που επέλεξαν να στηρίξουν – ειδικά στις επιλογές υποψηφίων εκ μέρους του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος. Όσον αφορά δε τις υποψηφιότητες, η λιτή και σαφής δήλωση της είναι η παρακάτω:

«Επειδή συνεχίζονται περίεργες διαρροές και «προβοκάτσιες» από τους πολέμιους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά πως οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για τις Εθνικές εκλογές, θα γίνουν από τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Οτιδήποτε άλλο λέγεται και ανακοινώνεται είναι απλά «προβοκάτσια» κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.»

Κλείνοντας, η Ελληνική Λύση έχει θέσει ως στόχο της την 3η θέση στις εθνικές εκλογές, πιστεύοντας πως οι Έλληνες έχουν καταλάβει πλέον ότι, είναι ανόητο να επαναλαμβάνει κανείς το ίδιο πείραμα με τα ίδια σάπια, διεφθαρμένα υλικά, περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα. Με απλά λόγια πως δεν θα ψηφίσουν ξανά εκείνα τα κόμματα που τεκμηριωμένα κατέστρεψαν την Ελλάδα και την υποδούλωσαν στους Γερμανούς – όπως το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ που δεν μπορεί καν να λύσει τα δικά της προβλήματα οφείλοντας στις τράπεζες πάνω από 250 εκ. €, το ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο αποτρόπαιο έγκλημα του 2015, έχοντας το θράσος σήμερα να ζητούν ξανά την ψήφο των Ελλήνων.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό
Επόμενο άρθροΣτο τόξο της ΧΑ η Ελληνική Λύση, από ακροδεξιό έως ναζιστικό κόμμα!