Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική λύση για τους Έλληνες

Η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό κίνημα που έχει πρόγραμμα με λύσεις για την Ελλάδα, καθώς επίσης δεκάδες αξιόλογα στελέχη, ικανά να το εφαρμόσουν. Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν πως ικανά άτομα δεν είναι τα προβεβλημένα από το διεφθαρμένο κομματικό σύστημα που έχει καταστρέψει μία πάμπλουτη χώρα, όπως η Ελλάδα, αλλά εκείνα ακριβώς που δεν συμμετείχαν στο έγκλημα.

Δεν κατανοούν πως η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό κόμμα δεν συμπεριέλαβε σκόπιμα στο στελεχιακό της δυναμικό πολιτικούς που θα μπορούσαν μεν να ενισχύσουν την εκλογή της επειδή είναι γνωστοί, αλλά έχουν συμβάλλει στο βρώμικο σύστημα που απομυζεί την Ελλάδα πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Δεν συνειδητοποιούν πως η Ελληνική Λύση εκφράζει το δημοκρατικό πατριωτικό χώρο, στον οποίο ανήκει τουλάχιστον το 70% των Ελλήνων που είπαν ΟΧΙ στην προδοσία της Μακεδονίας ή το 60% που είπαν επίσης ΟΧΙ στα μνημόνια, με το δημοψήφισμα του 2015, γιατί αγαπούν την πατρίδα τους. Επειδή τη θεωρούν σπίτι και οικογένεια τους που πρέπει να προστατεύουν. Επειδή θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στη χώρα τους και να μην εξορίζονται από αυτούς που έδωσαν «γη και ύδωρ» στους ξένους, απλά και μόνο για να νέμονται την εξουσία. Επειδή είναι απλά Έλληνες και φυσικά όχι ακροδεξιοί ή ναζιστές, όπως στην ουσία κατηγορούνται συλλήβδην οι αγνοί πατριώτες.

Η Ελληνική Λύση δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα την ενορχηστρωμένη επίθεση όλων των κομμάτων του συστήματος, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ που διαθέτουν, για ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν από έξι χρόνια και «ξεθάφτηκε» μερικές ημέρες πριν, με στόχο το διασυρμό της. Δυστυχώς με τη συνενοχή ορισμένων ιερωμένων που ασφαλώς δεν εκφράζουν την Εκκλησία ή το Πατριαρχείο. Εκτός τώρα από τις επαρκέστατες εξηγήσεις που δόθηκαν δημοσίως (εικόνα), οι Έλληνες οφείλουν να σκεφτούν τα εξής:

(α) Πόση ζημία αλήθεια προκάλεσε ένα βιβλίο, με ένα περιεχόμενο χριστιανικής αγάπης στους Πολίτες;

(β)  Ποια η σύγκριση με τις ζημίες που προκάλεσε στην Ελλάδα ο κ. Κ. Καραμανλής, αυξάνοντας τις δαπάνες του κράτους κατά σχεδόν 20 δις € ετήσια, με τις αθρόες προσλήψεις 200.000 ΔΥ και με τις απίστευτες σπατάλες του;

(γ)  Είναι λογικό να επικεντρώνονται οι συζητήσεις στα ΜΜΕ σε ένα βιβλίο και όχι στην καταστροφή που προκάλεσε στην Ελλάδα ο Γ. Παπανδρέου οδηγώντας την στο ΔΝΤ; Όχι στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που υπέγραψαν το εγκληματικό PSI παραδίδοντας τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς; Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ που έκλεισε τις τράπεζες, έστειλε στις ουρές τους ηλικιωμένους και ξεπούλησε τα πάντα δημιουργώντας το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ;

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι λογικό, ενώ ασφαλώς οι Έλληνες το γνωρίζουν. Γνωρίζουν επί πλέον πως η συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται και πρέπει να ακυρωθεί, ενώ το έχουν επιβεβαιώσει πάνω από 40 επιστήμονες με το πρόσφατο κείμενο τους στην Καθημερινή. Γνωρίζουν επίσης πως η ΝΔ υπεκφεύγει και δεν θα το κάνει ποτέ. Τέλος, γνωρίζουν πως κόμματα που χρωστούν πάνω από 500 εκ. € (290 εκ. € η ΝΔ, 250 εκ. € το ΠΑΣΟΚ) με βάση τους Ισολογισμούς τους και δεν μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, είναι αδύνατον να σώσουν την Ελλάδα.

Είτε το θέλουν τώρα τα κόμματα, οι δημοσκόποι και τα ΜΜΕ, είτε όχι, δεν ψηφίζουν αυτά αλλά οι Έλληνες Πολίτες – οι οποίοι δεν είναι τόσο ανόητοι ώστε να πιστεύουν πως με το ίδιο πείραμα (μνημόνια) και με τα ίδια διεφθαρμένα υλικά (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ), θα έχουν άλλα αποτελέσματα στο μέλλον. Ακριβώς για το λόγο αυτό, την Κυριακή θα στηρίξουν το πραγματικά καινούργιο, αυτό που δεν έχει δοκιμαστεί, που δεν τους έχει προδώσει και που δεν θα τους προδώσει ποτέ: την Ελληνική Λύση.   

Προηγούμενο άρθροΑντιγράφει η ΝΔ το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ; Τουλάχιστον ας το κάνει σωστά!
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ